Leven in NLT

Nationale conferentie 2019

Op 7 februari 2019 vindt de 12de nationale conferentie nlt plaats met als thema Leven in NLT.
De conferentie wordt georganiseerd door Vereniging NLT in samenwerking met NVON, SLO en de NLT-vaksteunpunten.

Het programma van de nationale conferentie 2019 (pdf) bestaat dit jaar uit twee lezingen, acht thematafels en twee werkgroepronden (pdf) . 

De hoofdlezing wordt verzorgd door Niels Galjart (EUR).
De slotlezing neemt Beorn Nijenhuis (RUG) voor zijn rekening. 
 

Te gast op een nieuwe locatie: Zonheuvel te Doorn

Na jaren met plezier in Garderen te gast te zijn geweest, zullen we dit jaar neerstrijken in Doorn. We zijn bij het conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn van harte welkom en hopen daar een aantal jaren met veel plezier de conferentie te kunnen organiseren. 

Het complex van het landgoed Zonheuvel bestaat uit meerdere gebouwen. Wij maken gebruik van ruimtes in het Koetshuis en in het hoofdgebouw, waar ook de ontvangst zal zijn. Een plattegrond van het complex vindt u hier. Wellicht blijkt het nodig dat u een klein wandelingetje maakt van het hoofdgebouw naar het Koetshuis om een werkgroep bij te wonen. De afstand is ongeveer 180 meter.

Locatie en bereikbaarheid

Het conferentiecentrum ligt aan de doorgaande weg N227 tussen Maarn en Doorn aan de Amersfoortseweg 98 | 3941 EP Doorn | 0343-473 500. De locatie is prima per OV en auto bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid.

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Driebergen-Zeist
U heeft verschillende opties vanaf dit station, raadpleeg www.ov9292.nl voor de actuele informatie.

Vanaf Amersfoort CS
U heeft de mogelijkheid om lijn 82 vanaf CS Amersfoort te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte: Maarten Maartenshuis.

Vanaf Treinstation Maarn
U heeft de mogelijkheid om lijn 82 te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte: Maarten Maartenshuis.

Speciale pendelbus-dienst

Vanaf station Driebergen-Zeist heeft u de mogelijkheid om 's ochtends met de pendelbus naar het conferentiecentrum te reizen. Er zal die ochtend twee keer een bus rijden speciaal voor onze conferentiegangers. 's Middags zal deze dienst na afloop van de conferentie u allen weer terug brengen bij het station Driebergen-Zeist.

Met de auto 

Per auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)
Rijdend op de A28 neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). U gaat linksaf richting Maarn (N227) en na 12 km bevindt u zich op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Arnhem (A12)
Rijdend op de A12 neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Aan het einde van de afrit gaat u bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf en doorrijden tot de verkeerslichten (ongeveer 5 km). Hier slaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag
Bij knooppunt Oudenrijn kiest u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Den Bosch (A2) en vanuit Breda/Gorinchem (A27)
Rijdend op de A2 kiest u bij knooppunt Everdingen de A27 richting Almere-Hilversum. Bij knooppunt Lunetten neemt u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Overnachting

Wilt u ook dit jaar een overnachting koppelen aan de conferentie? Dat kan. Neemt u gerust contact op met de afdeling reserveringen van het conferentiecientrum Zonheuvel. Zij zijn ervan op de hoogte dat er jaarlijks een aantal gasten graag overnacht. Dit contact kan het beste verlopen via mail: reserveringen@landgoedzonheuvel.nl evt. per telefoon: 0343-473 500.

Kosten

Deelname aan de conferentie kost 200 euro per inschrijving. Voor schoolmedewerkers die al lid zijn van de Vereniging NLT geldt een korting van 100 euro per deelnemer.

Inschrijving

De inschrijving voor de conferentie verloopt via de moduledatabase (voor leden). Daarbij geeft u de voorkeur voor de werkgroep aan. U ontvangt een bevestigingsmail met de door u gemaakte keuze van de werkgroepen in ronde 1 en 2.

Als werkgroepleider hoeft u zich niet in te schijven, u staat al geregistreerd. Wilt u als werkgroepleider zelf een andere werkgroep bijwonen, dan is het verstandig om uw voorkeur voor de werkgroep wel via de inschrijvingsprocedure aan te geven.

U kunt zich hier inschrijven

Bijeenkomsten

 • 07
  feb

  Nationale conferentie nlt 2019

  Prijs € 200.00
  NLT leden korting € 100.00
  Jaarlijks organiseert de Vereniging NLT, samen met NVON en SLO haar conferentie. Dit jaar zal de conferentie plaatsvinden op donderdag 7 februari 2019. Het programma en meer informatie is te vinden via deze link: https://betavak-nlt.nl/nl/p/vereniging-nlt/vereniging-nlt/conferentie-2019/
  Conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn